Zonvakantie Mallorca boeken

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en is jaarlijks een zeer populaire bestemming voor een zonvakantie. Mallorca kent een oppervlakte van 3640 km2 en een inwoneraantal van ongeveer 846.000 mensen. Een zonvakantie Mallorca is meer dan ideaal dankzij haar brede goudgele stranden, vele faciliteiten en natuurlijk veel zon.  Paar druk bezochte badplaatsen in Mallorca voor een zonvakantie Mallorca zijn: Majorca, Playa de Mallorca, Palma Nova, Santa Ponça en Alcudia.

Goedkope zonvakantie Mallorca

Een goedkope vakantie naar Mallorca boeken? Vind de goedkoopste zonvakantie Mallorca bij reizentopdeals.nl door middel van het vergelijken van een ruim aanbod hotels, appartementen en campings.

Boek Zonvakantie Mallorca

 

 

Ontdek Mallorca

Zodra je de drukke badplaatsen verlaat en het binnenland ingaat merk je dat er meer is dan alleen een zonvakantie Mallorca en dat het eiland veel meer te bieden heeft. Met een mooi bergachtig gebied en veel groen, is Mallorca rijk aan verschillende dier- en plantsoorten en is ideaal voor een mooie wandeling. Waarschijnlijk het meest bijzondere bezienswaardigheid van Mallorca is Valldemossa. Een prachtig gelegen bergdorp in het noordwesten van Mallorca. Het gebied is rijk aan olijfbomen, amandel bomen en andere vegetatie en is ideaal voor wandelliefhebbers.

Naast de Valldemossa kent Mallorca meerder prachtige bezienswaardigheden die een zonvakantie in Mallorca heel divers kan maken. Zo kan je romantisch dineren bij de Porto Christo, terug naar de middeleeuwen in Alcúdia, terug naar de 16e tot 18eeeuw in Sóller, raak je niet uitgekeken in Palma de Mallorca de hoofdstad Mallorca of heerlijk genieten bij de badplaatsen Palma Nova, El Arenal en Playa de Palma.

Jongerenvakantie Mallorca

Het eiland Mallorca wordt steeds populairder onder jongeren en dit is met een reden. De prachtige stranden en vele kroegen en disco’s zorgen voor een ideale jongerenvakantie. De jongerenvakantie in Mallorca zijn vooral te beleven aan de mooie stranden van El Arenal. De kilometerlange boulevard van Mallorca loopt van de zuidelijke wijk El Arenal naar het noordelijke Playa de Palma, waar het gedeelte van El Arenal tijdens de zomers vooral Nederlands gekleurd is. Op de boulevard zijn veel geweldige clubs en restaurants te vinden.

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca is de hoofdstad van de Balearen en telt bijna 400.000 inwoners. Palma de Mallorca is gelegen in het westen van Mallorca en is vooral bekend om haar kathedraal La Seu die uit de 13e eeuw dateert. Maar naast de kathedraal kent Palma de Mallorca meer historiek rijke gebouwen, zoals: museum Paula March, gotisch kasteel ‘Castell Bellver’, Arabische baden of Banys Arabs en Parc de la Mar.

Geef Commentaar